Saturday, June 18, 2011

Segmen Mencari 50 Blogger Hensem Untuk Bloglist

Assalamualikum... & Salam Ceria...

Tengah duk jalan-jalan kat blog-blog sambil baca entri terbaru... Ternampak plak segmen dari blog SYAF nie... Menarik plak aq nak join segmen nie...  Ada 2 segmen... untuk laki dah tentu Blogger Hensem... dan untuk girl Blogger cun... Kalo korang berminat.. Bolehla join yang mana sesuai dgn korang...  

Setiap penyertaan mesti ada syarat-syaratnya... Nie aku sertakan syarat-syarat yang ko mintak...

Anda mestilah Lelaki...
Dah tentulah aq nie lelaki but takla hensem... Cuma 'Macho' tu adala... Ha.. Ha..


Buat entry dah letakan header segmen nie...
Sudah Bro...

Komen tentang Blog Syaf...
Bagi aq sendirilah... 
SIMPLE -  Blog yang tersusun dan menarik ...
 PENUH INFOMASI - Banyak entry yang berguna yang jarang kita mngetahuinya...
JIWANG - Seorang yang puitis dengan perkongsian Puisi yang buat orang 'tacing' bila membacanya...

Yang paling penting... Pendengar setia radio online Frenzy Fm... Sama macam aq... Yang sentiasa Gempak Punya...

Blog Babat87...
Aq nie baru lagi dalam bidang blog nie... Banyak perkara yang aq perlu pelajari.. Lagipun aq suka berblog coz... kita boleh berkongsi pendapat dan idea sesama kita... 


Blog aq nie sebenarnya lebih kepada Luahan Hati aq pasal kehidupan... Cinta... Perkongsian cerita isu-isu semasa... dan macam-macam lagi... Apa yang aku nak crita... Aq buatla entry...dan berkongsi sesama kita...

Post entry kat ruangan komen...
Sudah Bro....

4 comments:

SYAF said...

Thank Sbb Sudi Join....
Salam PersHabatan YEa Bro...
Mesti GemPak PunYa...

:)

KhAiReDzAiMy said...

Sma2.. smpga persahabtan terus berkekalan...

Yang pnting sma2 Gempak....

blogtube said...

aSSalamualaikum 'tumpang lalu ye..'
hahahaha.. saja nak menyelit kat sini.. wink wink wink!

ronda ronda bersama kenbara jalanan@myobw..

KhAiReDzAiMy said...

Wa;salam...
apa2 pun Thanks coz singgah my blog...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...