Saturday, July 16, 2011

Aku Blogger Negeri PAHANG

Assalamualikum... & Salam Ceria...

Ari nie satu lagi segmen aq join.. Hu.. Hu...  Bisan sangat tak ada keje nie... Aq selalu join segmen nie bkn apa... coz tak ada idea sangat nak kongsi... sibuk dgn keje... Time dok blogwalking nampak pulak segmen kat blog si bakal pilot nie.. Menarik la plak nak join..




-DaeraH-
  KUANTAN... Ibu negeri PAHANG...


-TempaT MakaN-
Biasanya kat Tanjung Lumpur la... coz kawasan Ikan Bakar... Banyak yang sedap dan harga pun murah...


-TempaT PeranginaN-
Bagi aq sekarang nie Gambang Water Parkla... Nak Rest... Enjoy... semua bestla kat situ... Hu.. Hu..


-Keje-
Aq nie dah habis blaja... Dulu blaja kat Jb... Sekarang nie keje kat Hotel Pavilion Kuantan...
Kalo rasa nak duk Hotel Bajet tapi condition bilik macam 5 star... Cari aq... Ha.. Ha..

Itu je aq nak cerita tempat aq... Apa-apa pun kalo korang semua nak join.. Macam biasa la...
KLIK SINI ...

Lagi pun segmen nie motifnya nak berkenalan... sesama blogger... Tempat yang best untuk kita pg... Mana tau ada blogger yang bermurah hati nak jadi petunjuk arah tempat2 menarik... Save bajet & masa ..Hu.. Hu..

-Adios-


21 comments:

Anis Adila Aris said...

dulu saya pun belajar kat kuantan...mrsm kuantan..pernah mkn sekali kat tg lumpur tu.. :)

i'm ezza haniza said...

hai..koi org triang ! hahahaa

KhAiReDzAiMy said...

Anis Adila- OOo ye ke.. blja kat mrsm... Best kan makan sana..

Ezza Haniza- ooo.. Org pahang jgak... Slam perkenalan...

fiq. said...

salam
haish, rindu kat kuantan! tempat yg paling saya rindu, sebab pernah study kat kmph, tapi time tu gambang waterpark xde lagi...haha

teluk chempedak pon best, air laut biru!

nie tmpat aq... http://babat87.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-pahang.htm

fiq. said...

Segmen Aku Blogger dr PDR

fieha said...

salam ziarah..
sy blogger dri perak..
salam kenal :)

Nadya O'Conner said...

salam kenal blogger pahang..lama nad tak pergi kontan..nanti kalo nak tmpah otel ley cari ery jer lah..hehe..:)

nad dah senaraikan nama setiap negeri..kalau nak BW..klik lah :: Senarai Nama Segmen Aku Blogger Negeri By SCD

Cik Baju Kurung said...

orang pahang datang melawat sini ! =) kite dari segmen yang sama ,

cik najihah said...

hai orang pahang..
same geng :)
suke makan kat Ana Ikan Bakar

Athira Husna said...

org johor dtg terjah!!

http://tirana91.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-johor.html

fara anak abah said...

saya blogger dari selangor=)
jom join cntest saya?

http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

ceriteraliyana said...

fuh2!!! penat! yana datang dari johor..=)
salam perkenalan! ^^

visitme@FaTiN cOrNeR said...

salam..

blogger kedah terjah dan follow sini..

nice blog.

L-mi Redzz said...

lawat sini dr blogger johor.. salam kenal.. =)

http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-johor.html?showComment=1311505263970#c2116714198047431780

follow skli.. =P

azeelia azman said...

dtg from kelate. jln3 negeri laen.jom singgah alia punyer pulakk.

:)

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

howyeah!
sy bloger Negeri Darul Ehsan.. :D
Selamat berkenalan yaw! :))

Jom Join SEGMENT SAYA PUNYA LAGI BEST! ;D

SyazwanSarawak said...

salam singgah ;)

blogger selangor

eB ezrin said...

org perak stg nih... jom polo kami ;p

http://mamaaerish.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-blogger-negeri-perak.html

Panggil aku Han said...

singgah menyinggah..heheh
dh singgah sini follow skli la..
slamat berpuase..
jgn lupe bngun sahur nnt ye :D

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-kl.html

Dalila Diela said...

salam ramadhan..
balas kunjungan
salam perkenalan :)

Daya Azmi said...

jejak balik..=)
xlama ag dayah pon jadik org pahang gak..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...