Saturday, August 20, 2011

SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?

Assalamualaikum... & Salam 20 Ramadhan...

Ari nie aq join segmen dari blog Ini Kisah Tia... Menarik minat aq nak join...


Korang nak join senang je... Klik je banner kat atas tue...

"Korang rasa blog aq nie berat tak??? Kalo berat beritahu aq... Senang aq nak buat apa yg tak perlu kat blog aq nie..."


Jujurlah Padaku..
Bila korang rasa blog aq berat tak...
Tinggalkanlah komen...
Senang aq balas kembali...

                                             (Ikut tempo Lagu Jujur-Radja)


Jom ramai-ramai join... Sebelum  21/08/2011 Sunday (2.00pm)

-Adios-

14 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

boleh tahan lama jugak masa loading blog ni .. tapi tak teruklah . yang sedang2 saja :)

thanks join segmen Tia ..

PeRmAtA bIrU said...

lama la nak load.. tapi ok saja..:)

anamizu said...

cik ana dtg dr segmen ni..hehe
errr agak lama masa utk loading sepenuhnya..mungkin ade widget yg x perlu kot..hehe

twinkeenabilah said...

tak ringan tak berat, macam mana tu ?

Noriko Miyosyi Aizawa said...

tiada halangan loading2... heheh...
http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

hadi said...

boleh tahan berat bro.header sangkut skit..background lmbt kluar.banyak yang kena kompress..('',)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

btol ckp tia tu .. klau boleh buang mna2 widget y tk perlu ,itu menyumbangkan kelajuan loading nnti ..=)

aena jamil. said...

okay jer :D

Shaherah said...

blog ni laoding lambat sikit.. nk sroll atas bawah.. mcm liat sikit.. >.<"

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen :)

blog ni ok, cuma agak lmbt cket loading huhu..maybe byk sgt widget kt sidebar..minimumkan penggunaan widget :)

Akak said...

adalah dalam 3,4 min gak...ok la tu..maybe line x brp nak ok kot..

hira said...

loading lambat sikit. hehe :D

anda dijemput untuk join segmen ni :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Princess Feyqa said...

salam :) blog ni loading ok, tp loading kat sidebar slow sikit huuu

jemput ke blog feyqa gak ye! :D

My Name is Mar said...

ok kottt....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...