Monday, September 5, 2011

Kerja + Raya...

Assalamualaikum... & Salam Syawal...

Mood raya masih lagi terasa.... Tapi aq... still keje.. Hu.. Hu... tahun nie raya bagi aq macam tak beraya... Walaupun tahun2 sebelum nie... Malam raya hingga raya ke 5.. Aq keje... Tapi still ada pluang untuk menziarahi sedara mara dengan sahabat2 aq... tapi tahun nie langsung tak ada pluang...

Raya tahun nie betul2 menguji tahap kesabaran aq yang tak beraya ke rumah rakan2 aq... Hanya dok umah je... Bukan buat apa... tv pun aq tak tgok... 

Semalam aq berpluang jgak pi kenduri kawan sekolah aq masa kat Al-Attas.... (Dalam entri akan datang) dapat jgak join konvoi dengan member2 sekolah aq yang lain... Itu pun just pi knduri kawen je....

Nak kata workaholic tak la sangat... Coz keje pun ikut shift... Just kena back up tu biasala... 

Apa2 pun dah namanya keje... Kenala buat... Kalo tak.. Umah tak berasapla... (macam dah kawen la plak)... InsyaAllah tak lama la... Kadang2 sedih jgak bila customer datang ucap "SElamat Hari Raya kat aq"... Soalan yang fames... "Raya tak  balik kg ke..." rasa macam nak lempang je... Buat hatiku berduka...Ha... Ha... 

Oklah.. aq nak berehat... nie pun baru lpas abis keje.... 

-Adios-


2 comments:

shaliza khairi said...

sabar2. bawak lah kuih raya g tempat keje, baru terasa sikit suasana raya tu. hehe.

salam lebaran ^^

visitme@FaTiN cOrNeR said...

kerja mesti ikhlas..hehe..

salam aidilfitri..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...