Monday, September 27, 2010

Peningnya!!! Mana satu yang aq nak.....




Ok... hari ni aq just nak kongsi, plan yang aq nak sangat ada dari dulu lagi, maybe kali baru tercapai... Aq nak beli Kamera DSLR...sama ada NIKON atau CANON.. ada yang beritahu jenis ni bagus, terbaik, dan macam2 lagi.... Aq tak nak kesilapan dulu berulang kembali... Coz sekarang nie kamera DSLR dah menjadi satu aksesori atau gajet wajib buat semua remaja skarang.. Walaupun tidak semua orang tahu cara pemakaiannya.. Tpi trend punya pasal... Lagi pun dari dulu lagi aq minat bab photografi, cuma tak tahu mana aq nak blaja...




2 comments:

azrul adnan said...

waaa..bestnya kalau dapat camera dslr ni..erm..aku pun teringn lama dah..tapi kewangan x mengizinkan..
pilihla yang terbaik k..

KhAiReDzAiMy said...

aq x thu mna yg ok...
coz dua2 terbaik...

ko rasa mcmna....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...