Tuesday, July 12, 2011

Followers ke 100...

Assalamualaikum... & Salam 1 Malaysia...


Alhamdulillah.. Aq bersyukur atas nikmat yang Allah telah berikan kepada aq...Sejak aq join Gegar Blog Julai & Singgah blog aq sat, Boleh? dari segmen blogger terkenal Ben Ashaari... Blog aq dah makin ramai followers... Thanks kat korang sesangat...  

Aq bukan berharap sangat korang follow blog aq... Kalo korang rasa korang suka baca blog aq.. Korang  boleh follow my blog... Kalo tak... Aq tak kisah.. Yang penting bagi aq keikhlasan korang... Aq just nak berkongsi apa yang suka... Lagi pun sebelum nie aq ada cerita kenapa aq buat blog nie dalam entry aq sebelum nie... Nak tahu KLIK SINI... Aq juga ada britahu yang aq nak bagi hadiahkan... InsyaAllah... aq akan kotakan janji aq... Nak tahu hadiahnya... RAHSIA... ha.. ha.. 

Hadiahnya adalah sehelai T-Shirt "I Love Bangkok".. baju nie diterbangkan khas dari Bangkok... Dengki tak.. Ha.. Ha... Baju nie aq beli kat sana masa aq pergi Thailand bulan 5 baru nie...


EHSAN PAK CIK GOOGLE

 Aq bagi hadiah nie bukan apa.. just nak hargai korang yang sudi klik follow kat blog aq smbil membaca entry-entry yang ada kat blog aq nie...

Seperti yang sedia maklum.. Follower aq yang ke 100 adalah Miss Aiai... Tahniah coz menjadi followers aq yang ke 100... 

Buat Miss Aiai SAHAJA OK... Sila emailkan 
NAMA... NO TEL... ALAMAT PENUH... 

-redzaimyf4@yahoo.com.my-

InsyaAllah... Lepas nie kalo dah makin ramai aq punya followers.. Aq akan adakan 'Giveaway'... Maybe kalo  umur aq panjang dah blog aq dah sampai Ulangtahun yang ke 2 nanti... InsyaAllah...
Harapan aq agar korang semua dapat bagi tunjuk agar dan jika ada kesalahan harap dapat tegurla... 

"Setiap manusia tak lepas dari melakukan kesilapan"

-Wassalam-

4 comments:

maya anis said...

wahhhh..byak btoi yg nk buat....:)
good luck...

Eera Shera said...

congrat...

buat giveaway jgn lupa ajak sy..

tp make sure sy menang ek..

hehe

KhAiReDzAiMy said...

Eera- InsyaAllah... Perancangan tu ada dah..
Cuma nak realitikan tu... tgok keadaan masa tu...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

congrats bro..(^^,)

,teruskan blogging ye bro..hee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...