Tuesday, August 9, 2011

Musuh Vs Jiran

Assalamualikum... & Salam Ramadhan...

Macmana pose korang yang dah seminggu berlalu.... Masih OK or KO.... Pilih mana yang korang suka... Ha.. Ha..



Title aq macam mengerikan je.. "Musuh Vs Jiran'... Nie semua angkara Sergeant Keroro punya pasal la... Sori Sergeant Keroro jangan marah... Nanti kena jual... Ha.. Ha..

Seminggu yang lepas aq ada join segmen yang Sergeant Keroro nie buat... Menarik minat aq pasal.. Matlamatnya nak cari jiran yang yang jarang kita bertegur sapa... sesama bloggerla... Dok tunggu-tunggu sapa jiran yang aq dapat...

Akhirnya aq dah temui "Musuh Ketat a.k.a Jiran" aq.. Ha.. Ha... 
Korang nak tahu tak sapa ???
Adakah dia seorang girl yang sexy or boy yang encem macam aq???

IIIIIIIIIIII
IIIIIIIIII
IIIIIIII
IIIIII
IIIII
IIII
III
I


Kalo korang nak baca entri-entri dia yang menarik... Pilih je mana yang korang nak baca.... Aq belum kenal selanjutnya lagi jiran aq nie.... Maybe lepas nie ada masa aq akan berkenalan dgn dia siap ajak berbuka dgn aq... Orang kata bagi dia rehat dulu.. Hu.. Hu... Coz baru angkat barang.... Umah pun tak sempat kemas.. He.. He.. 

 Apa-apa pun aq nak ucapkan Ahlan Wasahlan kat tempat aq yang tak seberapa nie... Jaga kebersihan ok... Jgan buat benda tak elok sudahla... (Nasihat)...

Buat Sergeant Keroro... Thanks carikan jiran utk aq... Walaupun bukan girl... Janji ada jiran dah oklah... (Walaupun dalam hati aq memberontak)... Semoga murah rezeki Sergeant lpas nie... Lagi-lagi bulan pose nie....

-Wassalam-

P/S- Aq ingat aq je nak jiran perempuan... Tapi si Farhan pun nak jgak... Dah tak ada rezeki... Terima jela.... Ha...Ha...

12 comments:

sergeant keroro said...

haha, sori XD

random jek ni semua :P

selamat berjiran ye :)

KhAiReDzAiMy said...

X kisahla... Janji berjiran...
X sunyi...

Best join segmen mcm nie.. Dah tercapai tujuannya....

Betul tak...

Ezad Skytech said...

selamat berjiran ye..hee~

KhAiReDzAiMy said...

Thanks....

shiela said...

hye thanks for singgah ke blog saye :) saye dah follow awk,follw saye jugak yea:)

shiela said...

hye thanks for singgah ke blog saye :) saye dah follow awk,follw saye jugak yea:)

Saiazuan said...

haha slmt brjiran :D

Hans said...

hahahaha
okay la tu
ada juga jiran
ekekekek

Miss Nadya said...

dapat jiran baru..:)

new entry :: Day 05 - A picture of your favorite memory

eqbalzack said...

salam tuan,
saya singgah jalan2 sini. terima kasih drop komen di blog saya...

pCL [p@kcikLie] said...

meh berjiran ngn pCL plak..bleh dgr nasihat selalu...hhaha.

Clara said...

hahah...

aslkan dah ada jiran.. taklah sunyi nnt..

=)

slm singgah.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...