Sunday, August 14, 2011

Sesi Promote Blog Group 4 bermula ...

Assalamualaikum... & Salam 14 Ramadhan...

Macamana pose korang semua... Harap harap smua Ok... Ari nie bermula aq mempromote blog... Kenapa aq nak promote blog ??? Nie semua sebab aq join Segmen Promote Blog Kotak Bulat... Setelah Kotak Bulat bahagikan group...

 Aq dapat group ke4... Nie ahli-ahli group 4 yang aq promote...

Sebuah blog yang simple... Menarik mata aq memandang coz terdapat gambar gambar khawin Diana...
About Diana : Bila dah mula bercakap..dah lupe mana kome, mana noktah..tu yg membebel tak hingat..nasib baik korg2 cuma kena baca..kalaulah blog ni beroperasi dengan audio sekali..mau bernanah menahan telinga.. pepon..this is trully my personal blog.. Dari zaman dara yang tinggal suku..kini berubah status ke mak dara...


Cik Nisa
Sebuah blog yang headernya simple... Cik Nisa sebelum nie ada blog Khairunnisaatikah  namanya... Untuk pengetahuan korang jgak... Cik Nisa kita nie ada Tempahan Doodle dan Tab Comel macam blog dia nie.. Kalo korang berminat pi je kat blog Cik Nisa nie... Ok..


Mata Saya Bulat
Sebuah blog yang headernya menarik... Seorang student rupanya... ambik cos Mathematical Sciences Kat UITM Shah Alam... Cik Mata Saya Bulat nie ada entry pasal Collection bloglist baru dia... Sesapa nak join pi la kat blog dia...


Sebuah blog yang headernya simple... Cik Erra nie orang sabah yang baru berumur 16 thn... Kalo ada yang berminat.. Terjah la selalu blog Cik Erra nie... Hu... Hu...)

Sebuah blog yang headernya menarik bila aq tengok...  Yang paling cun backgroung dia... Pic teddy bear... Lawa Sehhh...  Tuan punya blog nie gila gila katanya... tapi maintain cool... Hu. Hu..

Sebuah blog yang simple dan menarik bila aq tengok.. Lagi lagi header Salam Ramadhan... Salam Ramadhan jgak buat Soly... Puasa penuh tak... Hu... Hu..

Nie header yang paling best aq tgok... Smart bro... Aq suka... Blog paling gangsta... Bnyak benda yang dia berkongsi dalam blog... Kalo korang nak tau.. Terjahla blog dia...

Blog yang simple coz tak banyak gadget yang ada.. Aq rasa sesuai kemas je tgok blog Adrian... 

Header yang menarik... Walaupun masih dalam bulan Ramadhan... Selamat Hari Raya jugak buat awak jugak.. Hu.. Hu.. Macam yang menarik kat blog nie... Tazkirah.. Resepi... Lagu dan banyak lagu... Jom kita terjah...


Alhamdulillah... Selesai sudah aq terjah semua blog-blog dari group aq... Kepada korang semua 'Salam perkenalan dari aq buat korang semua... dan Salam Ramadhan serta Salam Aidilfiri yang bakal menjelma tak lama lagi'... Kalo ada salah dan silap harap dimaafkan....

-Wassalam-

3 comments:

Cik Nisa said...

ehee tengs promote blog nisa . btw slm p'kenalan ya .

Acik said...

heheheee
tenkiu! :)

Allya Syahirah Riff said...

hai geng ! like like ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...