Wednesday, September 14, 2011

1st Anniversary Pavilion Hotel...

Assalamualaikum... & Salam Mesra Syawal...


Walaupun syawal makin berakhir... Tetapi kemeriahan umah terbuka masih terasa dan masih banyak lagi kat mana-mana... Banyak jugak jemputan yang aq dapat... InsyaAllah ada kesempatan aq akan berkongsi kat blog aq nie...

Kali nie aq nak berkongsi cerita pasal 1st Anniversary Hotel tmpat aq bekerja... Alhamdulillah dah setahun sudah aq bekerja kat sini.. dan macam2 karenah orang serta kerja yang aq perolehi di sini... Semuanya menjadi kenangan dalam kehidupan aq... 

Pada mulanya bos nak ajak makan bufet kat Hotel MS Garden... Tapi last2 minit cancel coz x semua staff x leh join dalam satu masa... Yelah... Nanti sapa nak jga hotel plak... Jadi kita orang planning sendiri buat makan2 kat hotel... Jadi kita org pun tempah la Nasi Impit... Soto.. Rendang... Kuah Lodeh.. Sate... dan Kek... 

Walaupun simple.. tapi bermaknala... coz semua leh join... dan yang menarik 2+1 (1st Anniversary + Open House Raya)... Harap-Harap lepas nie adala lagi la lepas nie... InsyaAllah...

-Adios-

4 comments:

Yumida said...

waaaa...beznyer kj kt hotel...tergoda ngn makanan situuu..

done follow u..

siti kektus said...

raya yg akan datang mungkin boleh lagi meriah. mudah-mudahan lah. ;)

Acik said...

tentu seronok keje kat hotel ye. makan sedap!

CaYe Cik iLa said...

best tuh...nk join jgk la len kli ley??hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...