Wednesday, October 19, 2011

# 10 Wordless Wednesday [Halal or Haram???]

Assalamualaikum... & Salam Ceria


Apa Itu  Wordless Wednesday ????? 

Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, Biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan...

Nak Tahu secara Details...

BLOG : MalaysianWW

P/S : Korang nilai sendiri keaslian Halal tu...

-Adios-

6 comments:

shafiqabdshukor said...

tu pun bukan logo halal JAKIM tu..

Miss Nadya said...

kalau macam tu..nad memang tak yakin nak beli..:)

new entry :: Rabu Tanpa Kata ツ

oli-go said...

Pernah dengar kat TV, logo yang dikeluarkan oleh Jakim je pasti kehalalannya..

Yatie Awang said...

apa tu, tak pernah nampak pun

ain dzaya said...

kene belek sendiri la logo halal..sama ada ada ke xde...
tapi nie halal ke haram?

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


hahaha... confirm la bende tu tak halal. campur la apa2 pun, kalo dah ada pork join skali terus jadi x halal.

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...