Saturday, October 15, 2011

Pavilion Hotel Kuantan...

Assalamualaikum... & Salam Mesra...

Kali nie aq nak promosikan Pavilion Hotel yang berada di tengah-tengan bandar Kuantan...
Maybe ramai yang tak tertanya-tanya...

Pavilion Hotel????
Kat Kuantan ada Pavilion betul ke???
Tak Pernah dengar pun....

Namanya dah macam gahkan... Ianya sekadar Hotel Bajet je... Tapi bajet bukan sekadar bajet... Luaran memang nampak simple... Tapi dalam orang kata lengkapla dari segi kemudahan dalam bilik...
Design 100% menggunakan wallpaper... Hotel nie menitikberatkan keselesaan pelanggan... dan konsep yang diketengahkan hotel nie seperti umah ke2 mereka...
Harga pun berpatutan..
Dari RM 98 - RM 198... 

Cakap banyak tak guna... Korang leh tgok sendiri kat bawah nie... Pastu korang boleh judge sendiri...

-Studio-

-Corridor-

-Luxury-

-Deluxe Double-

Macamna... Nie baru suasana bilik... Belum lagi kemudahan yang disediakan... Antara kemudahan yang disediakan Free Wifi... Sony LCD 32"... Sony DVD Player... (Korang nak bawak DVD sendiri boleh... nak sewa DVD pun ada...) Astro 7 Channels... Electric Kettle set... Hair Dryer... serta Iron & Ironing Board kat tiap-tiap bilik... Korang x payah susah-susah nak minta kat kaunter... 


-Mini Market-

Lagi satu kelebihan yang ada kat Pavilion Hotel nie... Mini Market... Korang x payah susah2 nak kuar... Dahla nak kna pakai seluar or baju... pastu nak cari 7eleven... Kedai mamak ke... Semata mata nak beli Maggi Cup or Rokok... Semuanya dah tersedia kat bawah... Just turun cari je apa yang korang nak... pastu bayar... Macam Astro punya tagline "Macam-Macam Ada"... Semua tersedia di bawah satu bumbung katakan.. Ha.. Ha..

Kedudukan hotel yang strategik  di tengah-tengah Bandar Kuantan dan sesuai bagi mereka yang kaki shopping... coz ia berdekatan dengan Megamall dan East Cost Mall... dengan hanya berjalan kaki sahaja... Nak ke Terminal Bas pun dekat hanya 5 minit sahaja...


Sini aq sertakan Map Google... dan Kalo korang rasa tak puas tengok gambar kat atas tu... Pergi ke Website Pavilion Hotel nie... or  ke Facebook Pavilion Htl Kuantan...

-Wassalam-

7 comments:

imaza93 said...

wahh, ada ke, mana tau :DD tengah bercuti di Kuantan and selalu memang duk swiss garden :) tehee. yup. apa lagi tempat menarik?

Kancil 8349 said...

wow...cantiknya hotel...

✿ Myra ✿ said...

ohooo...bole tahan

aimaniman said...

oooowww nanti2 kalau akak jalan2 kuantan bolehlah p si2 tapi kan mak mertua akak kat area kuantan gak tapi dalam2 punya kampung lae x berbaloi2 nak sewa hotel plak.. marah kang mak mertua..

rainyscream said...

hotel budjet tapi lawa design diorang. bagus bagus

budak.mata.empat said...

wah, pasnie boleh lah check in kat hotel pavilion kalau pogi kuantan... xdek ler tidor kat hotel apa ntah kat courts tu... mahai tapi bilik sempit giler...

Ummi_R❀salici❀us said...

salam..
whoaaa cun habis! harga pun sangat ok :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...